Annelies Gietelink

Ondernemer
Wie is Annelies?

Mijn naam is Annelies Gietelink (1969), professioneel dansdocent (HBO docent dans Dansacademie Codarts afgerond in 1991) en voormalig Oefentherapeut Cesar.


Met mijn levenspartnter Egbert Balsma woon ik in Utrecht-Oost. Sinds nov 2010 werken wij fulltime voor de activiteiten van Argentijnse Tango Anna Rosa in Utrecht.


 


 


 


 

Mijn werk en hobbies

Wij geven dansworkshops en cursussen Argentijnse Tango op (op dit moment) leslocaties in Utrecht-Oost. (Voorheen was er ook aanbod in Noordoost (Tuinwijk) en Leidschenrijn. Naast tangodansles geven samen, organiseren wij ook oefen- en dansmiddagen en -avonden waar deelnemers elkaar kunnen ontmoeten.


Onze passie is het om, met de nodige kennis en kunde, deelnemers te inspireren voor de tangodans en -muziek. Dit alles in een veilige, gezellige sociale omgeving. Wij werken uitgesproken op een genderneutrale manier of te wel "inclusief; je bepaalt zelf (m,v,x) of je leider of volger wilt zijn in de dans. Of beiden. We zien er naar uit je te ontmoeten.


Naast activiteiten op het gebied van tango, geef ik ook wekelijks Bewegingslessen 55+ dames, in Buurtcentrum Sterrenzicht.