SPORTS UNITED

Ondernemer
Wie is SPORTS?

SPORTPARTNER GEZOCHT?


Sports United biedt zowel een online platform als sportieve gemeenschap aan. Met Sports United vind je jouw ideale sportpartner en deel je jouw sportprestaties met andere sporters binnen de community! 


WAAROM SPORTS UNITED?
 
De huidige corona crisis heeft laten zien dat met betrekking tot de fitheid van onze maatschappij er nog een wereld te winnen valt. Fysiek fit zijn, en daarmee minder vatbaar zijn voor ziektes, begint door gezonder te leven, en meer te sporten. Helaas hebben wij in ons drukke bestaan steeds minder tijd over voor sport. Agenda’s afstemmen blijkt uit onze eigen ervaring met het jaar lastiger te worden, laat staan wanneer je een familie hebt om voor te zorgen.


De oplossing die wij als Sports United aandragen is een sociaal platform dat fungeert als brug en mensen in de gelegenheid stelt om flexibeler te sporten en nieuwe mensen te leren kennen. De community toepassing binnen het platform van Sports United zorgt er namelijk voor dat leden op ieder moment van de dag in contact staan met sporters in hun directe omgeving, sportprestaties kunnen delen en een sportafspraak met een sportpartner naar keuze kunnen maken.