Persoon

Bas Poelstra Uitvaarten

Ondernemer, Professional
Mijn werk en hobbies

Een vertrouwd gezicht sinds 2002


Wanneer het gaat om het organiseren en begeleiden van een goed verzorgde begrafenis, crematie of samenkomst dan is Bas voor velen al jaren een vertrouwd gezicht en bovenal een luisterend oor. Een vooral menselijke en oplossingsgerichte benadering gecombineerd met kennis, ervaring en veelzijdigheid maken Bas tot de juiste persoon aan wie u het afscheid van uw dierbare met een gerust hart mag toevertrouwen.

Mijn expertise

Op een goede manier afscheid van een dierbare nemen kan maar 1 keer. Daarom begint een goed georganiseerde begrafenis of crematieplechtigheid met te begrijpen wat u graag zou willen.


Het eerste wat ik vooral probeer te doen is zorgvuldig naar u te luisteren. Door mijzelf in te leven in uw situatie probeer ik aan te voelen wat de behoefte achter uw vraag is. Om dit voor elkaar te krijgen streef ik naar een persoonlijke benadering op maat en net dat beetje meer. Hierbij is alles bespreekbaar. U krijgt alle vrijheid om de begrafenis, crematie of samenkomst naar eigen wensen in te vullen. Te allen tijde mag u vertrouwen op mijn inzet en betrokkenheid. Ik ben er voor u wanneer het nodig is en ik doe een stap terug als de situatie daar om vraagt. Samen met u ga ik op zoek naar de juiste vorm, inhoud en mogelijkheden en doen we alles voor een mooi afscheid.

Telefoonnummer
06-27166302
Gebied
Voordorp