organisatie

Ecologisch Tuinenpark De Driehoek

Vereniging / club

Ecologisch Tuinenpark De Driehoek


De Driehoek is een ecologisch volkstuinenpark met een gastvrije instelling. Onze Volkstuinders zijn niet alleen maar gebruikers van tuinen, maar beheerders van natuur en waardevol groen in de woonomgeving. De Driehoek wil een stilte oase zijn in de rumoerige stad. Het is een tuinenpark met zo’n 140 tuinen waar onbespoten groenten geteeld worden, maar ook een bloemrijk en kleurig park waar van alles op het gebied van de natuur en tuinieren ontdekt kan worden. Wij gebruiken zo mogelijk milieuvriendelijke materialen.


De vereniging speelt een actieve rol in het sociaal-maatschappelijk netwerk en organiseert regelmatig activiteiten; voor leden maar ook voor buurtbewoners.


Het tuinenpark is overdag voor iedereen toegankelijk: in maart en oktober tot 18.00 uur; van april t/m september tot 20.00 uur en van november t/m februari tot 16.00 uur. De hoofdingang ligt verscholen op Winklerlaan 151. Bij de bocht in de Winklerlaan is een geasfalteerd pad. Dit is de oprit naar De Driehoek. Een tweede ingang, alleen toegankelijk voor wandelaars en fietsers, is bereikbaar vanuit het park Groene Kop.


 

Illustration
 
Deel dit: