Bericht

Feestelijke opening Rechtstreex in Wittevrouwen (met proeverij!)

Geplaatst op 14 juni 2024, 15:36 uur
Illustration

Het nieuwe afhaalpunt van Rechtstreex in de Nieuwe Kerk Wittevrouwen wordt feestelijke geopend met een proeverij van streekproducten.
De proeverij vindt twee keer plaats: op vrijdag 21 en 28 juni 2024 van 16.00 tot 19.00 uur.

Bij Rechtstreex koop je verse seizoensproducten van boeren en makers uit de regio. Met deze alternatieve voedselketen weet jij waar je eten vandaan komt en kan de boer werken aan een duurzame toekomst. Zo bouwen we samen met jou aan een lokale, transparante voedselketen die eten uit de regio mogelijk maakt. Dat betekent een eerlijke prijs voor de boer en voor jou, geen verspilling en toegang tot vers en gezond eten, met aandacht gemaakt door boeren en makers uit de buurt.

Er wordt nog gezocht naar een vaste wijkchef (heb je interesse, laat het weten, je krijgt er een vergoeding voor), tot die tijd wordt het uitgiftepunt bemenst door een groepje van de Nieuwe Kerk. Lijkt het je leuk daarin mee te draaien, stuur dan een mailtje naar Wilma Wolswinkel.

Kijk op rechtstreex.nl/wittevrouwen om je in te schrijven voor de nieuwsbrief! Op die manier word je op de hoogte gehouden over het bestellen van producten.

Groeten,
Wilma, Dirk, Rutger, Gerlinde en Emina

Deel dit: