Bericht

Ontmoet je buren buiten en deel je verhaal!

Geplaatst op 22 mei 2024, 00:00 uur
Illustration

Ontmoet je buren buiten op de stoep, op straat, op een bankje, pleintje, in het groen.... Om even bij te kletsen, te horen hoe het gaat, wat er nodig is. Om te  borrelen, een spelletje te doen, de school uit te zien gaan, met andere ouders, kinderen en grootouders bij te kletsen..... Op 19 mei vieren we buurtbankjesdag!

Zoek het Bankje van de Week!

Jacqueline maakt iedere week een foto van het bankje van de week! Weet jij waar het bankje van de week staat? Laat het ons weten! 

Doe je mee, deel je verhaal? 

Doe je mee met Buurtbankjesdag? Wil je jouw verhaal over jouw/jullie bankje, stoep in de straat, buurt, op het plein, in het groen delen. 

Heb jij een fijn plekje in de buurt in de zon of schaduw, waar je bij kunt komen, graag een boek  leest, voor je uit staart, genieten van spelende kinderen, buren ontmoet? Of mis je juist een plekje, bankje, ontmoetingsplek in jouw straat, buurt! Neem contact met ons op en deel je verhaal!

Zelf ontdekken wat er op/rond bankjes gebeurt!

Wil je zelf ontdekken wat er gebeurt op de bankjes in de wijk, straat, buurt, op het pleintje, in het groen.... Welke verhalen hier gedeeld worden en welke plannen hier geboren worden? Hoe rond bankjes wordt gespeeld, vergroend, geborreld, gewerkt, gesmuld ....? Ontdek de leukste plekjes in de buurt, zet je stoel, bankje buiten en ontdek wat er gebeurt! Meld je aan als wijkreporter en ontdek wat er allemaal gebeurt. 

Deel dit: