Verhaal

Kim wil Bobby graag delen

Geplaatst op 9 november 2023, 00:00 uur
Illustration

Kim is 29 jaar en woont samen met haar hondje Bobby in BU31, een leuk appartementencomplex vol jongeren.  Na het verlies van dierbaren heeft ze haar baan opgezegd, een hondje genomen en doet ze veel vrijwilligerswerk. Via een actie van Oma’s Soep kwam Kim in contact met De Buurtbel en sloot ze zich aan bij acties in de buurt. Om iets voor anderen te betekenen, leuke mensen te ontmoeten en Bobby met anderen te delen.

Leuke mensen, oma's ontmoeten

Kim is heel blij om te zien dat hier in de buurt zulke energieke ouderen leven, dat je hier als jongere zulke leuke mensen kunt ontmoeten. Niet iedereen heeft tenslotte een "eigen" oma. En ook niet iedereen heeft kleinkinderen. Kim: "Nu mijn eigen Oma er niet meer is doe ik graag vrijwilligerswerk met ouderen. Daarom is Oma's soep zo'n mooi initiatief" Bij Oma's Buurtbelsoep werden mensen op slag verliefd op Bobby. 

Een rondje liefde door de buurt

Kim loopt vaak een rondje met Bobby in de buurt en kent zo heel wat hondeneigenaren. Bobby is graag onder de mensen en dieren, houdt van aandacht, spelen en knuffelen, en kent de buurt nog veel beter dan Kim! Omdat Bobby zo'n positieve invloed heeft op ouderen en mensen met een beperking, gunt Kim hem ook graag aan andere mensen die af en toe een (knuffel)hondje kunnen gebruiken. Bobby staat daarom ook ingeschreven bij Oopoeh.

Liefde en aandacht, een hondenoppas gezocht

Kim gaat ook graag weekendjes weg of op reis, zoals van 7 december tot 22 januari. En zoekt daarom nog voor een aantal weken oppas voor Bobby. Wie o wie kan Bobby de liefde en aandacht geven die hij verdient? Tips of vragen? Mail, bel of app buurtbel@wijkwijzernoordoost.nl of 06 2196 9238. 

Deel dit: