Bericht

Recordpoging stoelendans 65+ en Symposium Nationale beweegweek

Geplaatst op 26 april 2023, 00:00 uur
Illustration

Op maandag 8 mei organiseert het Nationaal Ouderenfonds samen met OldStars een symposium in de Nationale Beweegweek voor ouderen. We inspireren om een beweegvriendelijke leefomgeving voor ouderen met elkaar te creëren en gaan in op de vraag hoe je ouderen motiveert hier gebruik van te maken. Veelzijdig bewegen met plezier staat centraal, voor álle ouderen dus ook ouderen met dementie. Meer informatie: https://oldstars.nl/symposium/

Om 14.00u start op de locatie van Hercules de recordpoging stoelendans 65+. Dat moet je toch meegemaakt hebben voor je 95e?  Dit doen we onder leiding van niemand minder dan Nederland in Beweging-presentatrice Olga Commandeur!

Om het record te halen zoeken we 350 enthousiaste 65-plussers. Doet u mee?

Deze grote stoelendans vindt plaats op het terrein van USV Hercules in Utrecht waar we op beweegvisite gaan in de ‘huiskamer’ van Olga. U bent van harte welkom om 30 minuten laagdrempelig en gezellig met elkaar te bewegen. Daarmee bent u voor die week al goed op weg om te voldoen aan de beweegrichtlijnen van het RIVM: 2,5 uur per week bewegen. 

Programma

    13.15 uur inloop met koffie, thee en wat lekkers.
    14.00 uur aanvang beweegactiviteit en recordpoging
    14.45 uur einde
    15.00 uur sluiting

Locatie: USV Hercules, Voorveldselaan 2, 3573 PV Utrecht
Tip: Wij raden makkelijke kleding en schoeisel aan.

Geef u nu op via infoderdehelft@usvhercules.nl

Illustration
 
Deel dit: