Bericht

Gezonde zomerse ontmoetingen

Geplaatst op 8 juni 2021, 09:16 uur

Een zomers aanbod voor ontmoeting en beweging in de buitenlucht rond het Griftpark. Je kunt deze zomer op verschillende manieren anderen ontmoeten, in gesprek over wat je bezig houdt, aan de wandel en samen dingen doen. Om de buurt en elkaar beter te leren kennen, elkaar te inspireren en in beweging te komen. Voor oud, jong, nieuwe generaties en een gezonde toekomst voor ons allemaal. Neem je oude,  jonge en nieuwe vrienden, buren en collega’s mee en sluit je aan. Ook Engelstaligen zijn van harte welkom!

Griftpark Online: Thuisvoelen
We starten de zomerse ontmoetingen online met een gesprek over “thuisvoelen”. Met Saskia Harkema over haar nieuwste boek “Alles is terloops”, een verslag van haar haar zoektocht naar thuis voelen en werk met vluchtelingen.

Donderdagavond 10 juni – Thuisvoelen


Ontmoet & Wandel: Leer je buren kennen
 
Een lichtvoetige serie waarin je verschillende mensen ontmoet, elkaar en de wijk ontdekt en wandelend in gesprek gaat. In de zomerse serie Ontmoet & Wandel maken we kennis met elkaar in een informele Zoom-sessie, met of zonder een hapje, drankje en bordje voor de buis. Tijdens deze sessie maak je een afspraak met je wandelmaatje op een moment dat in jullie agenda past. Kun je niet bij de matchsessie aansluiten en wil je toch in gesprek met een wandelmaatje? Mail naar info@utrechtindialoog.nl voor een blinde wandeldate!

Woensdag 16 juni, 18 uur: Grenzen verleggen?
Woensdag 21 juli, 18 uur: Echte vrienden
Woensdag 18 augustus, 18 uur: Wandel je wijzer
Woensdag 15 september, 18 uur: Nieuw in de stad

Griftpark: Expeditie Nieuw Leven
Ben je nieuwsgierig naar nieuwe wildernis in de wijk? Heb je nieuw leven  ontdekt in jouw buurt, straat, wijk? Deel je foto met verhaal en sluit je aan bij deze expeditie! In drie bijeenkomsten ontdekken we moeder aarde, nieuw groen leven en onderzoeken we wat we kunnen doen voor natuur dichtbij. We samen aan de slag met ideeën die echt de moeite waard zijn. Zo mogelijk in de buitenlucht bij Stadsboerderij Griftsteede. Meld je direct aan voor de hele serie want het aantal plaatsen is beperkt!

Donderdagavond 8 juli, 19:30 uur – Ontdek moeder aarde
Donderdagavond 12 augustus, 19:30 uur – Nieuw groen leven
Donderdag 9 september, 19:30 uur – Samen doen, de moeite waard


Gezonde zomerse ontmoetingen
Deze gezonde zomerse ontmoetingen zijn onderdeel van de Buurtaanpak Erbij Horen en gerealiseerd in samenwerking met Wijkwijzer NoordOost, Utrecht Natuurlijk, Energie U, Beweegvriendelijke wijk, Faces for Change, Yalla Foundation en International Welcome Center Utrecht. De zomerse ontmoetingen zijn mogelijk gemaakt door het Oranjefonds, RCOAK, Fonds Sluyterman van Loo, VSB Fonds, Gezondheidspact Utrecht, en Gemeente Utrecht.

Deel dit: