Activiteit

Muziekcafé Discover presenteert Novits

vrijdag 14 juni 2024 , 19:30 - 22:30 uur
Illustration

Op vrijdag 14 juni is er weer een Discover-muziekavond in ZIMIHC theater Wittevrouwen. Kom ook (gratis) genieten van live muziek met deze editie een optreden van Novits!

Start je weekend gezellig in het muziekcafé Discover, dé nieuwe ontmoetingsplek in Wittevrouwen. Elke maand komen in ZIMIHC theater Wittevrouwen de Discover-muziekavonden tot leven, georganiseerd voor en door buurtgenoten. Geniet in het sfeervolle muziekcafé van opkomende artiesten, musici, dj/producers of performers uit Utrecht en omstreken.


Kleinschalig en gezellig

Voor muziek- en cultuurliefhebbers uit Wittevrouwen en omgeving. Start samen het weekend en geniet van verrassende (semi-akoestische) optredens!


Muziekcafé Discover

Het café is open van 19.30 en het optreden begint om 20.30 uur. Ook voor en na het optreden wordt muziek in de foyer verzorgd door een DJ. Toegang is gratis, donaties voor de artiesten zijn welkom (via QR-code). Voor aanvang van het optreden kun je bij de bar een gratis kopje koffie of thee krijgen, overige drankjes zijn voor eigen rekening.


NOVITS

Novits (Fleur Bonnewits) is een songwriter en producer die folkrock combineert met een vleugje theater. De muziek van Novits biedt een boeiende mix van folk-, rock- en popinvloeden, die verrijkt is met de grootsheid van filmische soundscapes zoals we dat kennen van Florence + the Machine en Hozier. Elk nummer is als het ware een soundtrack bij haar verhaal. De oprechte teksten zullen herkenning oproepen bij wie bekend is met de turbulentie van innerlijke conflicten en persoonlijke groei. Dit wordt verklankt in akoestische gitaar, zang- en strijkarrangementen.

Meer over Novits ->www.novitsmusic.com

Foto: Anouk Gerritsen


Zelf eens optreden in het muziekcafé?

Vul dit formulier in of stuur een e-mail naar discovercafe030@gmail.com


Meer informatie

zie: Zimihc website

Locatie
ZIMIHC theater Wittevrouwen
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Toegang is gratis, donaties voor de artiesten zijn welkom (via QR-code). Voor aanvang van het optreden kun je bij de bar een gratis kopje koffie of thee krijgen, overige drankjes zijn voor eigen rekening.
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Omschrijving doelgroep 
Voor muziek- en cultuurliefhebbers uit Wittevrouwen en omgeving. Start je weekend gezellig in het muziekcafé Discover, dé nieuwe ontmoetingsplek in Wittevrouwen. Elke maand komen in ZIMIHC theater Wittevrouwen de Discover-muziekavonden tot leven, georganiseerd voor en door buurtgenoten. Geniet in het sfeervolle muziekcafé van opkomende artiesten, musici, dj/producers of performers uit Utrecht en omstreken.

Deel dit: