Activiteit

Kunstroute De Wijk In! Wittevrouwen

vr 7 jun 2024 - vr 12 jul 2024 , 11:00 - 12:00 uur
Illustration

Van 7 juni tot 12 juli 2024 kan je kennismaken met al het moois wat Wittevrouwen te bieden heeft.
Tijdens De Wijk In! maken we van de wijk een galerie. Kunst van lokale makers is door iedereen op straat te bewonderen en maakt van een alledaags ommetje een bijzondere belevenis. Door poëtische toevoegingen krijgen kunstwerk en locatie een nieuwe dimensie – en kijken bezoekers met andere ogen naar de wijk.

Bijzondere bomen
Dit jaar licht curator en wijkbewoner Richard Tukker mooie stukken natuur toe die langs de Kunstroute liggen. Wist je bijvoorbeeld dat er op de hoek van de Palmstraat en de Dadelstraat een dadelpalm geplant is?

De wandeling begint en eindigt bij ZIMIHC theater Wittevrouwen, maar je kunt beginnen waar je wilt. Dus óók waar je de vorige keer gebleven bent. Om kostbaar dataverkeer te voorkomen, kun je de route het beste van tevoren downloaden op een plaats met wifi. Hierdoor werkt de app ook sneller. Voor informatie over de route, de app en de kunstenaars: klik hier.

Neem een koptelefoon mee, want dichter Linde Suzanne begeleidt je met mooie woorden langs de kunstwerken. ZIMIHC theater Wittevrouwen wenst je een hele mooie wandeling.

Locatie
ZIMIHC theater Wittevrouwen
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
start / einde
Gestart op vr 7 juni 2024. Beëindigd vr 12 juli 2024
Deel dit: