Activiteit

Muziekcafé Discover

vrijdag 17 mei 2024 , 19:30 - 22:30 uur
Illustration

Op vrijdag 17 mei is er weer een Discover-muziekavond in ZIMIHC theater Wittevrouwen. Kom genieten van live muziek van Noir Notes!
Start je weekend goed in het Discover muziekcafé, dé nieuwe ontmoetingsplek in Wittevrouwen. Elke maand komen in ZIMIHC theater Wittevrouwen de Discover avonden tot leven, georganiseerd voor en door buurtgenoten. Geniet in het sfeervolle Discover muziekcafé van opkomende artiesten, musici, dj/producers of performers uit Utrecht.

Kleinschalig en gezellig, voor muziek- en cultuurliefhebbers uit Wittevrouwen en omgeving. Vier samen de start van het weekend en geniet van verrassende (akoestische) optredens in het Discover muziekcafé. Het café is open van 19:30 tot 22:30, het optreden begint om 20:15.

Toegang is gratis, donaties voor de artiesten zijn welkom. 

Noir Notes
Neem een kleine zangeres met grootse stem, een virtuoos gitarist met ervaring in (gypsy) jazz en latin, een looppedaal en een kazoo en samen wordt alles een swingend jazzy feestje. Prachtige oude jazz standards gemixt met jazz en pop covers.

Wouter en Sophie werken al sinds 2015 samen. Wouter heeft gestudeerd aan de Rockacademie en heeft muziekwetenschappen gestudeerd. Sophie is begonnen aan de toneelacademie, maar miste toch de muziek. Samen zijn zij met hun muzikale cabaret-act De Lachende Derde finalist geworden bij het Amsterdams Kleinkunst Festival 2017. Na een jaar lang rondgetourd te hebben met hun cabaretprogramma, hebben zij onder de naam 16bis een album met Nederlandstalige jazz-pop opgenomen. De laatste jaren staan ze in Nederland en België op de planken onder de naam Noir Notes met hun jazzprogramma. Van festivals tot de radio, bedrijfsborrels, bruiloften en vakantieparken: Noir Notes speelt ruim vijftig keer per jaar door de gehele Benelux.

Locatie
ZIMIHC theater Wittevrouwen
Kosten
Gratis

Illustration
 
Deel dit: