Activiteit

Workshop biobased isolatiematerialen

vrijdag 5 april 2024 , 15:00 - 18:00 uur
Illustration

Wat kun je verwachten tijdens deze workshop? Een interactieve en inspirerende verkenning van de wereld van biobased isolatie. Je kunt tijdens de workshop praktische vragen stellen over de uitvoering van isolatie met biobased materialen, zoals Rc-waarden, prijs, beschikbaarheid en herkomst. Ook krijg je de kans om actief te ervaren hoe het is om met deze materialen te werken, in plaats van er alleen theoretische informatie over te lezen. Bovendien krijg je toegang tot handige hulplijnen, zoals meer dan 500 verkooppunten in Nederland en contactgegevens van lokale biobased renovatiebedrijven.

De Natuur en Milieufederatie Utrecht en Building Balance bundelen hun krachten bij het streven om zoveel mogelijk biobased materialen te gebruiken bij het isoleren van woningen.  Dit gebeurt onder andere door het delen van inspiratie en goede voorbeelden, het vinden van passende subsidies en het ontwikkelen van informatiemateriaal. Al deze activiteiten sluiten aan bij bestaande netwerken en initiatieven, zoals de Participatiecoalitie, Servicepunt Energie, U-thuis en Alliantie Cirkelregio Utrecht.

Deze workshop vindt plaats op vrijdag 5 april van 15:00 tot 18:00 uur. Na afloop is er gelegenheid tot borrelen en netwerken. 


Praktische info  
Datum: 5 april

Tijd: 15:00 tot 18:00

Locatie: Stadskantoor Utrecht, Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht

Pauline van Norden
Projectleider klimaat - circulaire samenleving

06 52 401 566

 

Deel dit: