Activiteit

Blijf op de been met In Balans

donderdag 4 april 2024 , 13:00 - 15:00 uur
Illustration

Ook als u ouder wordt, wilt u zelfstandig de dagelijkse dingen kunnen blijven doen. Juist daarom is het belangrijk dat u zich veilig en vertrouwd voelt met uw lichaam. Met het beweegprogramma In Balans verbetert u uw spierkracht en evenwicht. De kans om te vallen wordt daarmee kleiner. Bovendien leert u nieuwe mensen kennen in uw wijk en verbetert uw conditie. Hierdoor kunt u langer de dagelijkse dingen blijven
doen, zoals boodschappen en bezoekjes aan familie.

Praktische informatie en oefeningen
In Balans is een groepstraining en wordt gegeven door een geschoolde docent. Het beweegprogramma duurt zo'n veertien weken en start met een informatiebijeenkomst. Daarna volgen er drie cursusbijeenkomsten, met als afsluiting tien weken training.

Tijdens de cursusbijeenkomsten krijgt u handige oefeningen en leert u meer over bewegen en evenwicht. Tijdens de trainingen bent u in beweging op uw eigen niveau. De oefeningen zijn gebaseerd op de principes van Tai Chi. Ze richten zich op het verbeteren van uw evenwicht en spierkracht. 

Wilt u meer informatie over het beweegprogramma? Woon dan gratis en vrijblijvend de informatiebijeenkomst bij op donderdag 4 april in buurtcentrum de Leeuw.

Fijn als u zich aanmeldt per mail of telefonisch:
femke.oud@sportutrecht.nl
06 41 62 73 82

Locatie
Buurtcentrum De Leeuw
Kosten
Gratis
Doelgroep
Speciaal voor senioren
Omschrijving doelgroep 
Voor 65+

Deel dit: