Activiteit

Geschenk van Ananda

zondag 16 juni 2024 , 16:00 - 19:00 uur
Illustration

Het geschenk van Ananda is een drie uur durend online programma dat vanuit India wordt gegeven door de vrouwelijke monnik Tejasa en dat we samen bij mij thuis volgen.

Wat is Ananda? Ananda betekent vreugde, vrede of bliss en is onze originele manier van zijn. Tijdens de drie uur krijgen we informatie en doen we een zelfonderzoek naar dat wat tussen jou en vreugde zonder oorzaak staat, zonder dit te willen veranderen!

Je krijgt hulp van het grote licht en iedereen die meedoet ontvangt speciaal water, wat je helpt bij het oplossen van je blokkades.
Het programma is online en op locatie te volgen. Het samen volgen van het geschenk van Ananda voegt veel toe, naast dat het gezellig is, ontstaat er een krachtig veld waarin bijzondere dingen kunnen gebeuren.

Er doen ongeveer 1000 mensen mee over heel Europa verpreid!

Je bent vanaf 15.30 welkom, na afloop kunnen we samen soep eten.

Ervaring van een deelnemer: 
"Ik stroomde verschillende keren tijdens het programma vol met licht. En ik voelde dat ik een flinke lichtdoorlatende cirkel om mij heen had, waarin al mijn dierbaren zaten. En dat ik na een tijdje i.p.v. "ik ben beschermd' wij zijn beschermd" mocht zeggen voor iedereen in die cirkel. Dat was heel fijn en ik heb heerlijk geslapen."

"Het Geschenk van Ananda" is een programma van de Golden Age movement.

 

Lees ook

https://wijkwijzernoordoost.nl/message/84063/wonderen-in-tuinwijk

Locatie
In Tuinwijk Willem Arntszkade
Kosten toelichting
 Als je bij mij thuis meedoet is de bijdrage €35,-( met soep). Online thuis €30,- Minima €15,- Na betaling door eenTikkie is je opgave definitief.
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Omschrijving doelgroep 
Voor iedereen die meer licht in zijn of haar leven wil ontvangen. Ben je nieuwsgierig naar wat er in je leeft en sta je open voor zelfonderzoek? Vind je het leuk om spiritualiteit in je dagelijkse leven toe te kunnen passen? Kun je je verwonderen en houd je van wonderlijks, dan ben je welkom
Illustration
Bubbels in Tuinwijk
maximum aantal deelnemers
7
Deel dit: