Activiteit

Met Onno Bosma in gesprek over Ella Vogelaar VOLGEBOEKT

dinsdag 27 februari 2024 , 20:00 - 22:00 uur
Illustration

Op dinsdag 27 februari organiseert de Activiteitencommissie Veemarkt Voordorp een avond met wijkbewoner Onno Bosma. Hij publiceerde onlangs De jas met alle kleuren. Ella Vogelaar, onze liefde en haar zelfgekozen dood.  In dat boek doet hij heel open en gedetailleerd verslag van de relatie met zijn levenspartner die de meesten van ons zich zullen herinneren als onderwijsbestuurder, minister en commissaris bij het bedrijfsleven (o.a. Mitros).

Met zijn boek over haar dynamische persoonlijkheid en haar zware depressies wil Onno een bijdrage leveren aan de discussie over euthanasie wegens psychisch lijden.

Onno Bosma was bestuurder bij de Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie en de CPN, directeur in het basisonderwijs en werkzaam bij de Algemene Onderwijsbond.

Aan de hand van korte fragmenten uit het boek gaan we op deze avond in gesprek met Onno Bosma. Ook bezoekers krijgen gelegenheid hem vragen te stellen.

18-2: Het maximum aantal aanmeldingen is bereikt. Desgewenst kunt u zich via acveedorp@gmail.com opgeven voor een wachtlijst voor plaatsen die vrijkomen na een annulering.

Locatie
Paviljoen Tuinenpark Ons Buiten
Doelgroep
Alle volwassenen
Deel dit: