Activiteit

Clownstheatergroep Ongeregeldheden – Be Real

zaterdag 23 september 2023 , 20:00 - 22:00 uur
Illustration

Hoe “echt” is echt eigenlijk? En willen we dat hele “echte” eigenlijk allemaal wel echt?

Na de zomer gaat Clownstheatergroep Ongeregeldheden van start met de nieuwe voorstelling “Be Real”.

Voor de pauze zie je de raarste, grappigste en ontroerendste improvisatie-scenes met input van het publiek. Na de pauze spelen we acts over het “echte” leven. Clowns spelen met gevoelens die wij allemaal kennen: soms ongemakkelijke gevoelens die wij liever niet aan de buitenwereld laten zien. Door deze uit te vergroten en er ongegeneerd mee te spelen ontstaan vaak hilarische situaties. Het wordt dus geen kindervoorstelling met ballonnen en flapschoenen. Maar ben je ouder dan 12 jaar en jong van geest, kom dan naar deze voorstelling!

Programma
19:30 Inloop
20:00 Start voorstelling
20:45 Pauze
21:00 Vervolg voorstelling
22:00 Einde

Tickets
Tickets reserveer je door op de Bestel-tickets knop te drukken van de ZIMIHC-pagina. Je mailprogramma opent dan automatisch een mailtje waarmee je je reservering kunt doorgeven. Geef in je reservering aan voor hoeveel personen je wilt reserveren. Je kunt ook zelf een mailtje sturen naar  ernstige.ongeregeldheden@gmail.com.

Locatie
ZIMIHC theater Wittevrouwen
Kosten toelichting
€10
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 12 jaar
omschrijving doelgroep 
Het wordt dus geen kindervoorstelling met ballonnen en flapschoenen. Maar ben je ouder dan 12 jaar en jong van geest, kom dan naar deze voorstelling!
Deel dit: