Activiteit

De wortel van Gras – Van Joodse werkkampen tot Auschwitz (+12)

donderdag 1 juni 2023 , 20:00 - 21:30 uur
Illustration

De wortel van Gras
De voorstelling De wortel van Gras wil het publiek tonen en laten ervaren wat de Jodenvervolging in Nederland en de deportaties naar Selezie ( huidige Polen) betekende voor de overlevenden nazaten én betekende voor het publiek. Auschwitz werd een vrijplaats voor onbeschrijfelijk lijden en moorden zoals de wereld tot op de dag van vandaag niet meer heeft ervaren.

Deze voorstelling is bedoeld voor iedereen die graag wil weten hoe de Jodenvervolging in Nederland heeft plaats gevonden. Lion Tokkie is een bevlogen holocaust onderzoeker en kenner van de Joodse werkkampen in Nederland. Op basis van uitgebreid onderzoek heeft hij een voorstelling gemaakt over alles van Joodse werkkampen tot Auschwitz. Dit onderzoek resulteerde in een voorstelling die indruk maakt.

Let op: leeftijdsadvies: +12 jaar
In deze voorstelling worden schokkende dingen verteld en getoond. Het leeftijdsadvies van Leon Tokkie is +12 jaar. Wij vragen ouders en verzorgers zelf in te schatten of hun kinderen oud genoeg zijn om bij deze voorstelling aanwezig te zijn.

Locatie
ZIMIHC theater Wittevrouwen
Kosten toelichting
€ 19,50 / € 15,- student
Leeftijd
Vanaf 12 jaar
omschrijving doelgroep 
Let op: leeftijdsadvies: +12 jaar In deze voorstelling worden schokkende dingen verteld en getoond over de WOII. Het leeftijdsadvies van Leon Tokkie is +12 jaar. Wij vragen ouders en verzorgers zelf in te schatten of hun kinderen oud genoeg zijn om bij deze voorstelling aanwezig te zijn.
Deel dit: