Activiteit

Creatieve dialooggroep

woensdag 7 juni 2023 , 10:15 - 12:30 uur
Illustration

Verbinden en verbeelden

Praten over mooie thema’s is leuk, maar wat als we eens creatief aan de slag gaan? In deze speciale dialoogreeks starten we een creatieve dialooggroep. Op vijf woensdagen komen we bij elkaar bij het ZIMIHC Theater voor ontmoeting, mooie gesprekken en creativiteit.

Creatief en in gesprek
Tijdens deze dialoog ga je niet alleen met elkaar in gesprek, je onderzoekt ook op een creatieve manier het thema. Denk bijvoorbeeld aan tekenen, schrijven of zelfs theater! Tijdens de dialoog maken we kennis met elkaar en met het thema. We delen ervaringen en gaan creatief aan de slag om onze dromen vorm te geven.

Meer verdieping door creativiteit
Zelfontplooing, participatie en zelfs verbetering van de gezondheid en contact tussen wijkbewoners… Dat klinkt goed! Hoe krijg je dat dan? Volgens een onderzoek van Movisie zijn dit o.a. resultaten van samen creatief bezig zijn. Kunst en cultuur blijken erg belangrijk te zijn voor het welbevinden, met name voor oudere volwassenen. Toen we begonnen met dialoog en creativiteit in NoordOost trok dit een nieuwe groep ouderen aan, die niet alleen maar aan tafel gesprekken willen voeren maar zich met creativiteit op een hele mooie en manier konden uiten. 

Op 5 woensdagen komen we met de creatieve dialooggroep samen. Het tijdstip is telkens om 10:15 - 12:30. 

Meedoen is gratis
Aanmelden kan via de website van Utrechtindialoog

Locatie
ZIMIHC theater Wittevrouwen
Kosten
Gratis
omschrijving doelgroep 
Speciaal voor oudere volwassenen
Documenten
Deel dit: