Activiteit

Meld je aan: BuurtNatuur030 Lente Evenement op 24 mei!

woensdag 24 mei 2023 , 19:00 - 22:00 uur
Illustration

BuurtNatuur030 Lente Evenement op 24 mei
Bijna een jaar geleden vond de feestelijke lancering van BuurtNatuur030 plaats in een van de werfkelders van Utrecht. Waar we toen met 40 leden begonnen, zijn dit er inmiddels al ruim 300 geworden. Tijd voor weer een feestje, samenkomst en netwerkavond! 

Eerder heb je misschien opgevangen dat de avond op 25 mei zou plaatsvinden. Let op! Dit is 24 mei geworden in Molen de Ster.

Klik hier om je gratis aan te melden

Tijdens het Lente Evenement is er volop gelegenheid voor het uitwisselen van kennis en het delen van verhalen en ervaringen op het gebied van grote én kleine buurtinitiatieven. Zo vertellen een aantal buurtbewoners over hun buurtinitiatief, delen we groene zomertips met elkaar, is er een markt waarop ruimte is om jouw buurtinitiatief, project of vraag extra onder de aandacht te brengen en is er volop tijd voor kennismaking met elkaar tijdens de borrel. 

Het programma 
19.00 - Inloop met koffie en thee
19.30 - Welkomstwoord en presentatie
19.45 - Verhalen vanuit de community
20.15 - Zomertips voor jouw groene stuk
20.45 - Borrel en buurtinitiatievenmarkt
22.00 - Afsluiting

Wil jij je aanmelden en/of een actieve bijdrage leveren op de avond zelf door kort iets te vertellen over jouw initiatief of bij een van de marktkramen te staan? Dat kan! Vul het aanmeldformulier in en verzeker je van een plek. 

Aanmelden kan via het aanmeldformulier.


Locatie
Molen de Ster, Molenpark 3, Utrecht

Locatie
Molen de Ster
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Documenten
Deel dit:
1 reactie

Jenny Senhorst

do 4 mei 2023 10:18
Wat een mooie gelegenheid weer om te netwerken met collega's buurtvergroeners in de stad. Inspiratie en informatie..dit wil je niet missen!!