Activiteit

Schrijven vanuit je zintuigen!

vrijdag 31 maart 2023 , 10:00 - 12:45 uur
Illustration

Proef, ruik, luister, tast en kijk!

 

Door bewust je ogen, mond  neus, huid en oren te gebruiken en er daarna woorden aan te geven, ga je met meer aandacht kijken, voelen, proeven, ruiken en horen. Je komt uit je hoofd in het moment. Je maakt je creativiteit wakker, overwint je schrijfschroom en waarschijnlijk verras je jezelf en wordt je tekst levendiger en aansprekender. Voor schrijvers en niet-schrijvers!

 

Een cursus van acht keer. Vijf van de keren neem ik je van het begin tot het eind mee in speelse snelle schrijf- en ervaringsoefeningen en staat elke keer één van je zintuigen centraal. Dit wisselen we af met drie vrije keren waarin  ik je begeleid bij het schrijven aan je eigen tekst, ook als je nog geen tekst of ideeën hebt. Natuurlijk neem ik hierin zintuiglijk schrijven als ingang, verdieping en verrijking mee.

 

Data en tijd: vrijdagochtend 10-12.30 uur  31 maart, 7, 14, 21, 28 april, 12, 26 mei, 2 juni 2023. (5 mei en 19 mei vrij)

Minimum aantal deelnemers 5, maximum aantal deelnemers 8

 

Meer info en aanmelden: Elselien Meijer 0630380855 (whatsapp, sms, bel of signal)

 

Locatie
Buurthuis De Leeuw, Samuel van Houtenstraat 1, 3514 EA Utrecht. De cursus is in het Handwerklokaal.
Kosten
Met korting
Kosten toelichting
U-pas of laag inkomen, dan krijg je korting! Regulier tarief €225, maar kortingstarief €125
Doelgroep
Alle volwassenen
omschrijving doelgroep Je zintuigen scherpen? Je schrijf schroom overwinnen? Met speelsheid en gemak levendiger en aansprekender schrijven? Een kleine creatieve ontdekkingstocht in jezelf? Dan is deze cursus iets voor jou!
Illustration
Plezier en speelsheid vind ik het allerbelangrijkst bij schrijven. De zintuigen ervaar ik als een wonderbaarlijk rijke ingang. Ik ben Elselien Meijer en schrijf verhalen en gedichten vanaf dat ik schrijven kon, ben compagnon bij De Verhaalcentrale en volgde lessen bij Schrijfpaleis 010, Myrthe Leffring, Lieke Deelstra en David Mulder. Schrijfworkshops geef ik vier jaar.
Deel dit: