Activiteit

Cursus Argentijnse Tango voor beginners

dinsdag 7 februari 2023 , 19:15 - 20:30 uur
Illustration

Argentijnse Tango is een elegante contactdans voor volwassenen, waarbij de verbinding tussen de danspartners een rol speel. Een prachtig samenspel tussen leider en volger, waarbij we genieten van onze sensitiviteit, verstilling, expressie en improvisatie. Wil je kennismaken met deze dans volg dan een proefles in jan/febr of aug/sept. Zijn deze al voorbij?  

Extra proefles tango voor beginners bij Anna Rosa: Dinsdag 7 Febr van 19:15 - 20:30 uur. En daarna te besluiten of je verder aan de cursus Basis 1 wilt deelnemen. Zoek je hiervoor nog een les/danspartner? Laat het ons weten!

Onze Basis 1 (beginners cursus) bestaat uit 15 lessen van 5 kwartier, wekelijks, m.u.v. enkele data/vakanties t/m 7 juni 2023. Dinsdag 19:15 - 20:30 uur in Buurtcentrum Sterrenzicht.

Het is mogelijk om de 1ste of 2de les van de cursus (dus 7 of 14 Febr.) nog als een proefles te volgen. En daarna te besluiten of je verder aan de cursus Basis 1 wilt deelnemen. Zoek je hiervoor nog een les/danspartner? Laat het ons weten!

Vooraf aanmelden per email: tango@annarosa.nl

Of bel/sms/app voor informatie en/of aanmelden: 06-30187410 (Annelies)

Doelgroep
Alle volwassenen
omschrijving doelgroep De proefles / cursus is geschikt voor volwassenen van 18 tot +- 75 jaar. De instructies zijn in het Nederlands, echter aanvullend: English instruction possible. Voor deze proefles en/of de cursus Basis 1 is het nodig aan te melden mét een danspartner. Je betaalt als losse les 15,- euro p.p. als je je niet gaat inschrijven.
Documenten

Deel dit: