Activiteit

Proef, ruik, luister, tast, kijk! Cursus creatief zintuiglijk schrijven

elke Woensdag , 10:00 - 12:30 uur
Illustration

Schrijfschroom?

Door bewust je ogen, mond  neus, huid en oren te gebruiken en er daarna woorden aan te geven, ga je met meer aandacht kijken, voelen, proeven, ruiken en horen. Door speelse snelle schrijf- en ervaringsoefeningen kom je uit je hoofd en in het moment. Je overwint je schrijfschroom, maakt je creativiteit wakker, waarschijnlijk verras je jezelf en je tekst wordt levendiger en aansprekender. Voor schrijvers en niet-schrijvers!

Cursus

Een cursus van acht keer. Vijf van de keren neem ik je van het begin tot het eind mee in speelse snelle schrijfoefeningen en staat elke keer één van je zintuigen centraal. Dit wisselen we af met drie vrije keren waarin  ik je begeleid bij het schrijven aan je eigen tekst, ook als je nog geen tekst of ideeën hebt. Natuurlijk neem ik hierin zintuiglijk schrijven als ingang, verdieping en verrijking mee. 

 Wie ben ik?

Ik ben Elselien Meijer en schrijf verhalen en gedichten vanaf dat ik schrijven kon. Plezier en speelsheid vind ik het allerbelangrijkst bij schrijven. Kennis en kunde komen gaandeweg. Ik ben compagnon bij De Verhaalcentrale en volgde lessen bij Schrijfpaleis 010, Myrthe Leffring, Lieke Deelstra en David Mulder. Schrijfworkshops geef ik vier jaar.

Wat en hoe?

Data en tijd: woensdagochtend 10-12.30 uur  2, 9, 16, 23, 30 nov, 7, 14,21 december 2022. 

Kosten: €225 (bij laag inkomen/upas: €125)

Locatie: Buurtcentrum De Leeuw, Samuel van Houtenstraat 1, 3515EA Utrecht, (Cursuslokaal en Handwerklokaal). Minimum aantal deelnemers 3, maximum aantal deelnemers 8

Meer info en aanmelden: Elselien Meijer 0630380855 (whatsapp, sms, bel of signal)

Kosten toelichting
Zie cursustekst
Doelgroep
Alle volwassenen
omschrijving doelgroep Als je volwassen bent en zin hebt om creatief te schrijven, doe mee!

Gestart op wo 2 november 2022. Beëindigd wo 21 december 2022
Illustration
 
Deel dit: