Activiteit

Meer weten over vrijwilligerswerk doen?

woensdag 28 september 2022 , 19:30 - 21:00 uur
Illustration

Denk jij er wel eens over om vrijwilligerswerk te gaan doen, maar is het er gewoon nog niet van gekomen, of twijfel je nog wat precies of bij wie? Of wil je meer weten over wat vrijwilligerswerk bij Handjehelpen inhoudt? Bezoek dan vrijblijvend onze informatieavond op 28 september. 

Op deze informatieavond hoor je ervaringen van een andere vrijwilliger, zijn onze coördinatoren aanwezig om vragen te beantwoorden en kan je met ons komen kennismaken zonder dat je gelijk ergens aan vastzit.

Locatie: De informatieavond vindt plaats op het kantoor van Handjehelpen in Utrecht Overvecht. Je bent van harte welkom van 19:30 – 21.00 uur op de Pallas Athenedreef 12, 3561 PE Utrecht. In het gebouw van MEE

Programma

19.30  uur: Inloop. Een hapje en drankje staan voor je klaar.

19.45 – 20:15 uur: 

Centraal: Welkomstpraatje door directeur Irene Domburg 
Vraaggesprek: Ervaringen van een maatje
19:30 - 21.00 uur: Markt met vrije in- en uitloop.

Kom je ook?

Ga in gesprek met onze coördinatoren over hoe jij het verschil kan maken. Ontdek voor welke hulpvragers bij jou in de buurt we op dit moment nog maatjes zoeken en kom meer te weten over onze verschillende projecten. We denken graag met je mee bij het vinden van leuk en zinvol vrijwilligerswerk dat past bij jouw wensen, talenten en agenda. Er is altijd een hulpvrager die bij jou past!

Het is fijn als je je aanmeldt via Derya Gunes maar je bent ook van harte welkom om spontaan binnen te lopen. Kan je deze avond niet, maar zou je wel meer willen weten zonder ergens gelijk aan vast te zitten? Meld je dan aan via dit formulier en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Locatie
Pallas Athenedreef 12, 3561 PE, Utrecht (gebouw MEE)
Kosten
Gratis
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
omschrijving doelgroep Iedereen die die van betekenis wil zijn als vrijwilliger voor iemand met een beperking. Je kunt al vrijwilligerswerk doen door een uurtje per week iemand bij jou om de hoek te steunen!
Illustration
Als maatje maak je een wereld van verschil voor een ander!
Documenten


Meld je aan
Deel dit: