Activiteit

Toer de Frans in Noordoost

Op maandag , 12:00 uur

Neen geen wielrennen dit keer, maar naar een verhaal luisteren. Frans de Vette is al 25 jaar verhalenverteller en heeft besloten een nieuw project aan te gaan. Frans is 78 en treedt niet meer op in theaters, maar heeft besloten om naar u toe te komen: bij u thuis.

Woont u alleen; dan vertelt hij helemaal alleen voor u. Woont u nog met z'n tweeën, dan vertelt hij voor u beiden. Zijn er nog kinderen in huis? Dan kunnen ze meeluisteren. En: het kost u niks. Het is gratis, omdat hij zelf zo geniet van het vertellen. Onlangs vertelde Frans het verhaal aan Ella van Wijkwijzer Noordoost en dit vertelt ze er over:

"Tijdens het luisteren naar het verhaal, zag ik de beelden in mijn hoofd voor me. Voor mij was het een beetje als een korte film. Door de manier waarop Frans het verhaal vertelde, ben ik totaal niet bezig geweest met de presentatie of voordracht. Ik zat van het begin tot het einde in het verhaal en kan het nu, een paar weken later, zelfs nog helemaal terughalen. Deze vorm van verhalen vertellen is wat mij betreft echt een cadeau: ik weet zeker dat er veel meer mensen zullen zijn die hier inspiratie en plezier uit kunnen halen!"

Wilt u dat Frans de komende tijd een keertje bij u langskomt, bel dan naar 030-2763507 of stuur een mailtje naar info@vertelme.com

Kosten
Gratis
start / einde
Gestart op vr 29 juli 2022. Beëindigd za 29 juli 2023
Illustration
 
Deel dit: