Activiteit

Organiseer zelf een teambuilding met impact

vrijdag 30 september 2022 , 10:00 - 12:30 uur
Illustration

In deze workshop leer je hoe je zelf een teambuilding met impact kan organiseren voor jouw organisatie!

Doelgroep

Vrijwilligers, coördinatoren en bestuursleden werkzaam bij (vrijwilligers)organisaties, die zoeken naar handvaten voor het organiseren van een teambuilding met impact.

Niveau-eisen/voorkennis nodig?

n.v.t.

Inhoud

Als vrijwilligersorganisatie heb je behoefte aan goede onderlinge samenwerking, waardoor je als team de beste resultaten haalt. Sterke teams ontstaan niet alleen door de geschikte personen voor het (vrijwilligers)werk aan te nemen. Onderlinge dynamiek speelt hierin een belangrijke rol.

Teambuilding is een middel om een groep mensen bij elkaar te brengen en gestroomlijnder als eenheid samen te laten werken. Teambuilding verbetert de productiviteit, verhoogt de motivatie van de vrijwilligers, moedigt samenwerking aan en zorgt voor vertrouwen en onderling respect. Maar hoe organiseer je zelf een teambuilding die de waarde creëert waar behoefte aan is binnen jullie vrijwilligersorganisatie?

Tijdens deze workshop leer je vanuit welke doelen je de inhoud bepaald, hoe je een programma maakt en welke oefeningen/werkvormen passend zijn. Na deze workshop zijn de deelnemers in staat om zelf een teambuilding met impact te organiseren voor hun vrijwilligersorganisatie.

Trainer

Vanuit haar rol als trainer organiseert en begeleidt Gerdien van der Wind met haar bedrijf Windkracht G teambuildings en teamsessies voor organisaties. Dit doet zij door gebruik te maken van interactieve / creatieve werkvormen die naast openheid en diepgang ook plezier geven.

Kosten
Gratis
Deel dit: