Activiteit

Popronde Utrecht

donderdag 21 oktober 2021 , 20:00 - 23:00 uur
Illustration

Rondreizend festival Popronde Nederland trekt op donderdag 21 oktober 2021 weer door het centrum van Utrecht en ZIMIHC theater Wittevrouwen doet natuurlijk ook mee. 
Vanavond kun je Atoomclub en Puntjudith in onze theaterzaal komen bewonderen.

Popronde, het grootste reizende festival van Nederland, toert van 11 september tot en met 27 november als karavaan met 100 talentvolle acts door het hele land. Grote namen als Kensington, Racoon, Jeangu Macrooy, The Vices, WIES, EUT en Chef’Special tourden voor ze doorbraken ook mee met de Popronde. 

20:00 uur – Atoomclub
Onder de naam Atoomclub creëert Hugo Heinen dronende landschappen van geluid. Met kapotte cassette tapes en onherkenbare gitaarlijnen als basis, zijn de performances van atoomclub zoektochten naar de relatie tussen muziek, tijd en technologie. Sluit je ogen, haal een niet-bestaande 1970s sci-fi film voor de geest en dwaal af.
Meer info: https://soundcloud.com/hugoheinen

21:30 uur – Puntjudith
Puntjudith kruipt onder je huid en demonstreert een rauwe dagelijkse realiteit en surreële dromen vol verlangen. Debuut-EP Snelweg is een symbool van de chaotische wereld van de millenial. Met haar energieke muzikale identiteit gooide ze al hoge ogen bij Radio 1(BE), StuBru, 3FM Alternative en 3voor12. Voor Popronde zijn ze geselecteerd als OOR talent. Meer info: https://puntjudith.nl/

 

Vanwege de controle van het coronatoegangsbewijs vragen we je om 15 – 30 minuten eerder te komen.

Kosten
Gratis

Illustration
 
Deel dit: