Activiteit

UITFEEST Open Dag

zaterdag 11 september 2021   |   10:00 - 14:00 uur   |   ZIMIHC theater Wittevrouwen

Deze ochtend gooien we onze deuren open voor de kinderen in de wijk.
Op deze ochtend kun je dans, muziek en theater proeflessen volgen van SET Producties, Zangschool Utrecht, Jeugdtheaterschool Utrecht en Muziek Voor Ieder Kind.  Meld je je aan via p.barnes@zimihc.nl

SET Producties:
SET Musical- en Theaterschool geeft iedere week theater en musical lessen aan kinderen & jongeren in de leeftijd van 3 – 19 jaar.
Het hebben van plezier, het ontwikkelen van zelfvertrouwen en doorgroeimogelijkheden staan bij SET voorop.
Naast lessen zijn er auditietrainingen, kindervoorstellingen, samenwerkingen met verschillende scholen waar workshops worden gegeven en werken we in de wijken mee aan diverse vreedzame projecten.
Meer info: www.set-producties.nl

Zangschool Utrecht:
Hou jij ook zo van zingen? En vind je het leuk om op te treden? Dan ben je bij ons op het juiste adres.
Je zingt allerlei soorten muziek, leert noten lezen, werkt af en toe met een regisseur en leert je stem op een goede manier gebruiken. Kom kijken en meedoen op zaterdag 11 september. Als je het leuk vindt kun je een afspraak maken om nog 2 extra gratis proeflessen te volgen.
Meer info: www.zangschool.nl

Jeugdtheaterschool Utrecht:
De Jeugdtheaterschool omarmt en verbindt iedereen die intrinsiek gemotiveerd is om met podium- en beeldkunst bezig te zijn. Vanochtend kun je hun aanbod komen proeven.
Meer info: www.jeugdtheaterschoolutrecht.nl

Muziek Voor Ieder Kind:
Deze ochtend kun je de aanbod van Muziek Voor Ieder Kind proeven, waaronder:
Muziekavontuur
In de lessen Muziekavontuur van Stichting Muziek voor Ieder Kind krijgen kleuters (4-5 jaar) volop de ruimte om te experimenteren met muziek. Onze vakkundige en enthousiaste docente Michelle gaat graag het avontuur met ze aan!
Instrumentale Verkenning 
Tijdens deze groepscursus proberen kinderen (6-9 jaar) zo veel mogelijk muziekinstrumenten uit. Onze enthousiaste en vakkundige docente Michelle helpt ze daarmee. Kom je ook?

Zanggroep Zing
Zing jij het liefst de hele dag door? Ben je benieuwd naar wat je allemaal kunt doen met je stem? Of vind je het gewoon leuk om in een groep te zingen? Doe dan mee met de Zanggroep ZING! van Stichting Muziek voor Ieder Kind!
Maak je eigen liedje
Heb je altijd al zelf liedjes willen schrijven en opnemen? Dan is dit nu je kans!
Meer info: www.muziekvooriederkind.nl

Kosten
Gratis
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
E-mailadres
p.barnes@zimihc.nl