Activiteit
Activiteit

ZIMIHC sessies – Pieke Joue & Wim Houtman

donderdag 14 oktober 2021 , 20:00 - 23:00 uur

Elke tweede donderdag van de maand tussen oktober en mei vinden de ZIMIHC sessies plaats in ZIMIHC theater Wittevrouwen. Geniet van livemuziek in een intieme en informele sfeer. De sessies zijn hét trapveldje voor ambitieuze artiesten.
Vanavond kan je Pieke Joue & Wim Houtman bewonderen in onze foyer.
Pieke Joue:
Pieke zingt, speelt en schrijft songs uit eigen hand.
“Pieke Joue treedt met haar muziek buiten de gangbare singer-songwriter paden waarbij zowel Joni Mitchell als Norah Jones voorbij komen maar bovenal een volstrekt eigen sfeer. Melancholisch en krachtig”
(Joop Nolles, musician/songwriter)
Meer info: www.piekejoue.nl


Wim Houtman:
Wim Houtman is pianist, singer-songwriter. In de jaren 90 was hij professioneel actief in de regio Utrecht in verschillende projecten en bands als toetsenist en een
enkele keer als zanger. Zijn repertoire is divers: New wave, pop, jazz, ambient old school, techno vaak met een alternatieve inslag.
Meer info: www.wimhoutman.nl

De ZIMIHC Sessies staan in het teken van eigen werk. Er is ruimte voor singer-songwriters, bandjes met eigen nummers, spoken-word-artiesten, muzikale experimenten en meer. Alle sessies zijn gratis toegankelijk en er wordt na afloop met de pet rondgegaan om de artiesten te steunen.

Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Met de pet rond voor de artiesten

Illustration