Activiteit

Ontmoet & Wandel: Echte vrienden

woensdag 21 juli 2021   |   18:00 - 19:00 uur   |   Zoom (online)

Ontmoet & Wandel

Ontmoet & Wandel is een dialoogserie waarbij jij online en offline kennis kan maken met je wijkgenoten. Het kennismaken gebeurt aan de hand van verschillende thema's waarover je in gesprek gaat. Het thema van deze Ontmoet & Wandel: Echte vrienden.

Thema: Echte vrienden

In de zevende editie van de dialoogserie Ontmoet & Wandel hebben we het over echte vrienden. Het is een thema dat de kern vormt van deze dialoogserie.  Wijkbewoner Sjoerd van der Valk uit Wittevrouwen startte Ontmoet & Wandel onder het motto ‘beter een goeie buur dan een verre vriend’. Wat betekent vriendschap voor jou? Hoe creëer je het en wat levert het je op? Welke rol spelen vrienden in je leven en wat betekent het om een goede vriend te zijn? Hoe waardeer je je vrienden? Hoe kom je met ze in contact? Wat is je hoop voor de toekomst als het om vriendschap gaat en welke eerste stap kun je daarvoor zetten? Lees over Milène’s ervaringen van vriendschap in dialoog.

Hoe werkt het?

Je maakt eerst online kennis met alle deelnemers. Dat gebeurt via Zoom. Geef ook jouw voorkeuren aan, bijvoorbeeld hoe lang je wilt wandelen.

Na de kennismaken word je aan een wijkgenoot gekoppeld. Jullie gaan samen een wandeling maken. Tijdens de wandeling ga je verder in gesprek over het thema. Van ons krijg je een afspreekpunt, een mooie wandelroute en een aantal verdiepende vragen over het thema van deze Ontmoet & Wandel. De datum en het tijdstip van de wandeling spreek je zelf af.

Na de wandeling spreken we opnieuw online af. Dan hebben we het kort over de eventuele nieuwe inzichten die je tijdens de wandeling hebt opgedaan.

Wijkwijzer initiatief

Ontmoet & Wandel is een initiatief van Wijkwijzer Noordoost Utrecht. Wijkbewoner Sjoerd van der Valk uit Wittevrouwen startte Ontmoet & Wandel onder het motto 'beter een goeie buur dan een verre vriend'.

Meld je aan

Kosten
Gratis
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
Documenten

Meld je aan