Activiteit

Ontmoet & Wandel: Lentekriebels

woensdag 21 april 2021 , 17:00 - 18:00 uur

Ontmoet & Wandel is een dialoogserie waarbij jij online en offline kennis kan maken met je wijkgenoten uit Utrecht Noordoost. Het kennismaken gebeurt aan de hand van verschillende thema's waarover je in gesprek gaat. Het thema van deze Ontmoet & Wandel: Lentekriebels.

Je maakt eerst online kennis met alle deelnemers. Dat gebeurt via Zoom. Geef ook jouw voorkeuren aan, bijvoorbeeld hoe lang je wilt wandelen.

Na de kennismaken word je aan een wijkgenoot gekoppeld. Jullie gaan samen een wandeling maken. Tijdens de wandeling ga je verder in gesprek over het thema. Van ons krijg je een afspreekpunt, een mooie wandelroute en een aantal verdiepende vragen over het thema van deze Ontmoet & Wandel. De datum en het tijdstip van de wandeling spreek je zelf af.

Na de wandeling spreken we opnieuw online af. Dan hebben we het kort over de eventuele nieuwe inzichten die je tijdens de wandeling hebt opgedaan.

Ontmoet & Wandel is een initiatief van wijkbewoner Sjoerd van der Valk uit Wittevrouwen. Sjoerd startte Ontmoet & Wandel onder het motto 'beter een goeie buur dan een verre vriend'.

In deze derde Ontmoet en wandel praten we met elkaar over In deze vierde Ontmoet en wandel praten we met elkaar over Lentekriebels. Wat voor kriebels krijg jij in de lente, het seizoen van het nieuwe leven? En waaraan merk je die kriebels om je heen, bij mensen en dieren, in de natuur, je zintuigen.

Meld je hier aan voor Ontmoet & Wandel.

Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: