Activiteit

Online dialogen: vaccineren?

donderdag 28 januari 2021   |   19:30 - 21:30 uur   |   Zoom (online)

Praat jij met anderen over vaccineren tegen corona? Wat vind jij belangrijk in dit gesprek? Helpt informeren over vaccineren of is er ook iets anders nodig? Welke invloed heeft het feit dat het vaccin nog zo nieuw is? In deze dialoog praten we daarover en luisteren we naar elkaar. Iedereen is van harte welkom!

Vaccineren is voor veel mensen vanzelfsprekend. De griepprik, de 22 wekenprik voor zwangeren, inentingen voor kinderen of als je verre reis maakt. Hoe zit dat met het nieuwe coronavaccin? Sommige mensen zijn onzeker over de betrouwbaarheid en veiligheid van het vaccin. Hoe ervaar jij dat? Bestaat er voor jou geen twijfel en sta je als eerste in de rij als je aan de beurt bent? Of weet je nog niet zeker of je gevaccineerd wil worden en heb je meer informatie nodig? Welke invloed heeft je omgeving op die keuze, de verhalen in de media, de angst voor eventuele risico’s? Hoe ga je in gesprek met mensen die hier anders over denken? Helpt luisteren en in gesprek gaan? Of is er nog iets anders nodig?

Op twee momenten gaan we in gesprek over vaccineren:
- Aanmelden voor di 26 jan, 10-12 uur
- Aanmelden voor do 28 jan, 19:30-21:30 uur

Iedereen is van harte welkom! Meld je aan via onze website.

Wat is een dialoog? 
Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt aan onderling begrip, verbondenheid en inzicht. In een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek. Iedereen komt aan bod en wordt gehoord. Écht luisteren ligt aan de basis hiervan.

Kosten
Gratis
Datum do 28 januari 2021
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk