Activiteit

Creatieve Cursussen: tekenen/schilderen/beeldhouwen

elke Maandag , 9:30 - 11:30 uur

Uw vaardigheden en talenten verder wil ontwikkelen op kunstgebied?

Mijn benadering is individueel u bent vrij om datgene op te pakken wat uw persoonlijke voorkeur heeft. Landschap of abstract en heeft u nog nooit geschilderd dan help ik u op weg om tot een mooi resultaat te komen!

Over de cursus

In deze cursus informeer ik u over soorten verf ,materialen, doek en kwaliteit. Tijdens de lessen help ik u met de bijbehorende techniek en om structuur aan te brengen in uw kunst.
Het is prettig om planmatig te werk te gaan en in een fijne flow te komen: na oefeningen en experimenten op papier loont het de moeite om het resultaat verder uit te diepen op een schilderdoek. Dan blijt het beter bewaard en het is ook mooi om te zien.
In de cursus komen onderwerpen aan de orde zoals landschap, abstractie en figuratief werken.Er kan een gezamenlijk onderwerp gekozen worden als daar behoefte aan is. Maar het is ook inspirerend en informatief wanneer er divers gewerkt wordt.

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor beginners en meer gevorderden. Ik richt me op uw persoonlijke interesse en ervaring. Om u op weg te helpen en te inspireren is er veel beeldmateriaal ter plekke. Materialen en verf kunt u bij mij uitproberen om te ontdekken waaruw voorkeur naar uit gaat.

Meld je aan

Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar

Gestart op ma 6 september 2021. Eindigt do 30 juni 2022
Illustration
 
Documenten


Maximum aantal deelnemers: 6

Aantal aangemelde deelnemers: 2

Deze mensen komen:
- ton verhagen
- Marga Hover

Meld je aan
Deel dit: