Vacature/hulpvraag

Ontmoet & Wandel facilitator gezocht

Geplaatst op 5 april 2021, 22:07 uur

Vind jij het leuk om wijkgenoten te ontmoeten en met elkaar in contact te brengen in een combinatie van een online zoomsessie en een een op een wandeling rond het Griftpark? Heb je zin om actief te worden in deze serie speciaal voor in coronatijd?  Neem contact op!

Beter een goeie buur
Sjoerd Valk uit Wittevrouwen is de Ontmoet en Wandel dit jaar gestart onder het motto beter een goeie buur dan een verre vriend. In verband met de enorme drukte op zijn werk zoeken we nu versterking. Een uitgelezen kans om in coronatijd iets te betekenen voor wijkgenoten, je wijk beter te leren kennen en een netwerk op te bouwen. 

Wat ga je doen?

Je bereidt de online bijeenkomsten, aanbevolen routes en gespreksthema's mee voor, helpt de online bijeenkomsten te faciliteren, deelnemers te werven en denkt mee over het vervolg als er meer mogelijk is, we in groepen kunnen wandelen. De functie is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar: senioren, nieuwkomers, studenten, werkzoekenden, bij reintegratie, herorientatie etcetera.

Interesse?

Heb je interesse en wil je meer weten? Schrijf je in voor de volgende ontmoet en wandel en stuur een mail naar info@wijkwijzernoordoost.nl.

contactpersoon
Wilma de Buck
Ingangsdatum
zsm
herhalend
maandelijks
Illustration
 
Deel dit: