Deze vraag is ingevuld
Vacature/hulpvraag

Aanjager Wijkwijzer gezocht

Geplaatst op 5 januari 2021, 18:52 uur

Vind je het leuk om de wijk beter te leren kennen en wijkgenoten op weg te helpen? Hou je van mensen en netwerken en ben je handig online?
"Wijkwijzer Noordoost” zoekt een aanjager die het leuk vindt om wijkbewoners, initiatieven, netwerken en organisaties te betrekken bij de Wijkwijzer. Woon je in de Vogelenbuurt, Tuinwijk, Lauwerecht, Staatsliedenbuurt, Wittevrouwen, Zeehelden buurt, Huizingabuurt, Tuindorp, Tuindorp-Oost, Voordorp of Veemarktbuurt. Heb je 2-4 uur per week de tijd om je in te zetten voor de wijk en om de wijk beter te leren kennen? Neem contact op!

Wat is de Wijkwijzer?

De Wijkwijzer is een platform, community en netwerk in Utrecht Noordoost dat bewoners(initiatieven), organisaties, locaties en ondernemers bij elkaar brengt. Een online en levend platform dat zichtbaar maakt wat er is zodat wijkbewoners elkaar beter weten te vinden. Een initiatief van bewoners die al jaren met plezier in de wijk wonen en wijkgenoten de weg helpen vinden in het rijke aanbod aan activiteiten, (bewoners-) initiatieven, diensten, en voorzieningen op alle levensgebieden. De Wijkwijzer is iedere vrijdagochtend te vinden in Griftsteede en iedere dinsdagmiddag in De Leeuw. Vanwege de Coronacrisis is de wijkwijzer voorlopig vooral online actief.

Wie zoeken we? 

We zoeken een aanjager, actieveling uit de wijk die het leuk vindt om wijkbewoners, initiatieven, netwerken en organisaties te betrekken bij de Wijkwijzer. Die wijkgenoten actief benadert en helpt om actief te worden op het digitale platform. Iemand die het leuk vindt om erop uit te trekken in de wijk en de verschillende buurten en sterk is in het verbinden van energie, mensen en ideeen. Ervaring met het opbuwen en versterken van wijk/buurtcommunities, zowel live als online is erg welkom. 


Interesse?

Neem contact op om kennis te maken, een afspraak te maken! 

contactpersoon
Wilma de Buck
Ingangsdatum
In overleg
herhalend
Flexibele inzet, deels op vrijdagochtend en dinsdagmiddag, ook op andere momenten
Beloning
Afhankelijk van relevante ervaring en kennis.
Illustration
 
Deel dit: