Bericht

Feestelijke Opening De Buitenplaats 24 januari

Geplaatst op 17 januari 2023, 13:32 uur
Illustration

Vanuit Hallo Buur(t) (voorheen Beweegvriendelijke Wijk) openen we een derde locatie. Naast de Derde Helft bij USV Hercules in Voordorp en het Creatief Café bij ZIMIHC Theater Wittervrouwen kun je vanaf 24 januari ontmoeten en bewegen in het groen bij De Buitenplaats bij Tuinencomplex de Pioniers.

Wil je meer leren over de natuur en tuinieren, lekker bewegen zoals  wandelen of Tai Chi, of een spelletje doen? Heb je vooral zin in een kop koffie en een gezellig praatje maken met buurtgenoten? Dan ben je van harte welkom! Vanaf 24 januari kun je iedere dinsdagochtend bij ons binnenlopen. Aanmelden is niet nodig

Op dinsdag 24 januari tussen 10.00 en 12.30uur is de feestelijke opening. We ontvangen je graag met koffie en taart!

Programma feestelijke opening

10.00 uur Inloop met koffie/thee en taart
10.15 uur welkomstwoord en gezamenlijke opening
10.30-11.15 uur Activiteitenronde 1
11.15-11.30 uur Koffiepauze
11.30-12.15 uur Activiteitenronde 2
12.15-12.30 uur Napraten en afsluiting

Je kunt bijvoorbeeld deelnemen aan een workshop over het voedselbos, een workshop over vogels tellen, een (natuur)wandeling maken of een workshop volgen over ‘positief de winter door’. Maar ook een bakkie koffie drinken en een spelletje doen behoort tot de mogelijkheden. De activiteiten zijn zowel binnen als buiten.

Vind je het heerlijk om buiten te zijn en andere mensen te ontmoeten? Kom dan zeker een kijkje nemen op dinsdag 24 januari.

Locatie: Tuinencomplex De Pioniers Kögllaan 30.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Petra Jongerius (0652508236/pjongerius@dock.nl)


De Buitenplaats ‘Ontmoeten in het Groen’ in een initiatief van DOCK, Odensehuis Andante en Tuinencomplex de Pioniers en is onderdeel van Hallo Buurt, voorheen Beweegvriendelijke Wijk. Dit is een initiatief speciaal voor 55-plussers uit Utrecht Noordoost om elkaar te ontmoeten en om alleen of samen te bewegen. Bij de wekelijkse activiteiten van Hallo Buur(t) staat ontmoeten, gezelligheid, plezier en bewegen centraal.

Illustration
 
Documenten

Deel dit: