Blogpost

Burnout of stress?

Geplaatst op 14 november 2022, 20:57 uur
Illustration

Afgelopen 10 oktober en vanavond 14 november gaf ik samen met Karlijn van Boxtel een webinar over burn-out: samen gingen we in gesprek over onze ervaring daarmee en koppelden wij dit aan de theorie van het coachen. 

Omdat we nog lang niet uitgepraat waren, hebben we besloten een mooi programma te creëeren! Omdat we hebben gemerkt dat er behoefte is aan een supportgroep voor mensen met burn-out, hebben we besloten de aanmeldingen voor deze groep te verlengen tot aanstaande vrijdag 18 november! Daarover meer informatie onderaan dit bericht.

Ben of ken jij iemand die behoefte heeft aan meer van dit soort webinars of bijeenkomsten, laat het ons weten! Geef een reactie op dit bericht of stuur een mail.

We willen nu vooral weten of (en hoeveel) animo er is voor zo'n groep en/of bijeenkomst. Wellicht komen we dan een keer in de wijk live bij elkaar. We hopen anderen te kunnen helpen, inspireren en met elkaar te verbinden.

Het Balansprogramma

Het Balansprogramma is een groepsprogramma waarin we 4 keer samenkomen met vaste modules. Je krijgt er huiswerkopdrachten en werkboeken voor de integratie thuis. Je bent in deze 4 maanden onderdeel van een supportgroep waarin je ook terecht kan met je verhaal. De workshops en begeleiding wordt gedaan ons: Karlijn van Boxtel en Ella van der Naalt.

Klik hier voor meer informatie

 

Liefs, Karlijn en Ella

 

Deel dit: