Update

Schriftelijke vragen aan college

Geplaatst op 7 september 2021, 21:20 uur
Project volgens planning

Er is na 19 mei heel wat gebeurd. Op 23 juni is er een gesprek geweest met de stedebouwkundige en de landschapsarchitect van de gemeente. Het was jammer dat zij, volgens de verantwoordelijk ambtenaar van de gemeente, niet gerechtigd waren om echt in gesprek te gaan met Voordorp aan Zet waarbij ook zij hun visie konden geven op het project. Het is voornamelijk gebleven bij een toelichting onzerzijds. Wel werd duidelijk dat het uiteindelijke plan getoetst zal worden door de "Welstandscommissie". Zie ook bijgaand verslag van het gesprek.

Op 1 juli verscheen er een wijkbericht met de aankondiging dat er op 14 juli een informatiemarkt georganiseerd zou worden door de ontwikkelaar Rejoko. Vanwege de vernieuwde corona-maatregelen is deze bijeenkomst op het laatste moment geannuleerd. Zie bijlage.

In plaats van de informatiebijeenkomst heeft Rejoko eind juli een nieuwsbrief laten verschijnen waarin ze alle betrokkenen op de hoogte brengen van de laatste stand van zaken. 

Tevens zijn er gesprekken geweest met 3 raadsleden te weten Bülent Isik (PvdA), Rachel Heijne (Groen Links) en Jantite Zwinkels (CDA). Deze gesprekken hebben ertoe geleid dat Voordorp aan Zet input heeft geleverd voor het stellen van schriftelijke vragen aan het college. 

Die vragen zijn op 2 september door de betrokken fracties bij het college ingediend. Zie de onderstaande bijlage.

Zie voor meer informatie: Voordorp aan Zet

Illustration
 
Deel dit: