Bericht

Aan tafel bij: Buurten in de Gaard

Geplaatst op 20 mei 2021, 15:19 uur

Je bent de hele dag in de weer geweest. Je was aan het werk, had een familiedag of misschien heb je net een stevige wandeling gemaakt. Dan is er eigenlijk niets lekkerder dan neerploffen op het terras van Buurten in de Gaard. En wat bestel je dan? Een hamburger natuurlijk!

The Original Burger van Buurten in de Gaard, een hamburger zoals 'ie hoort te zijn! Een sappige burger van biologisch rundvlees, met gesmolten kaas, tomaat, knapperige augurk en een fris blaadje sla. Als je wil doet de kok er nog spek op ook. Niet te missen: een portie verse frites. Ben je niet zo'n liefhebber van vlees en andere dierlijke producten? Dan is er voor jou een VEGAN versie van The Original!

Op de foto zie je niet The Original Burger, maar een andere burger. Momenteel staat bij Buurten in de Gaard namelijk ook nog een vlammende variatie op de kaart: The Mexican Burger. Wat maakt 'm Mexican? Cheddar, nachos, guacamole en jalapeƱos! Let op: ook bij deze burger is gedacht aan de non-vleeseters, er is een VEGETARISCHE versie van The Mexican.

Heb jij al trek gekregen? Of heb je nog andere tips voor wat je bij Buurten in de Gaard kan bestellen? Laat het weten in de reacties hieronder!

Illustration
The Mexican Burger van Buurten in de Gaard
Deel dit: