Activiteit

ZIMIHC sessies – Mercy James & dédé and the hedge

donderdag 13 mei 2021 , 20:00 - 23:00 uur

Elke tweede donderdag van de maand tussen oktober en mei vinden de ZIMIHC sessies plaats in ZIMIHC theater Wittevrouwen. Geniet van livemuziek in een intieme en informele sfeer. De sessies zijn hét trapveldje voor ambitieuze artiesten.
Vanavond kan je Mercy James & Dédé and the Hedge bewonderen in onze foyer.


Mercy James:
Mercy James is een singer-songwriter die lief en leed deelt. Ze schrijft Nederlandse en Engelse nummers met haar trouwe compagnon, haar gitaar. In haar spel hoor je invloeden van blues en jazz terug. Met haar liederen vertelt ze verhalen en deze benadrukt ze met de tonen van de snaren.

Dédé and the Hedge:
Wij zijn een akoestisch duo dat zowel Nederlands- als Engelstalige liedjes schrijft. Onze liedjes vertellen een verhaal. Daarom laten we ze het liefst horen aan mensen die echt luisteren. Tijdens een huiskamerconcert bijvoorbeeld. Onze inspiratie vinden we in wat we lezen, zien en horen. Een verhaal uit de krant, een documentaire op tv, of een schilderij van een oude Hollandse meester. Maar ook een persoonlijke familiegeschiedenis of echtscheiding kan zomaar tot een liedje leiden. Gitaren spelen meestal de hoofdrol in onze arrangementen, soms afgewisseld of aangevuld door mandoline, dobro, ukelele, piano of melodica.

 

Locatie
ZIMIHC theater Wittevrouwen
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Donatie
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: