Dit project is afgerond
Project

In gesprek in Coronatijd

Geplaatst op 24 april 2020, 11:31 uur

Iedere vrijdagochtend tussen 10 en 12 uur gaan we in gesprek over wat ons bezighoudt in Coronatijd. Speciaal voor oud, jong en iedereen die de buurtgesprekken rond het Griftpark mist.

Wil je jouw ervaringen en verlangens delen en verhalen van anderen horen? Met iedere week een ander thema? Je bent van harte welkom!

We maken voor deze gesprekken gebruik van Zoom. Heb je hulp nodig bij het online komen met Zoom? Kom een half uurtje eerder of neem contact op!

Meer lezen en aanmelden

Toelichting

In gesprek in Coronatijd
We leven in een heel andere wereld dan we ons hadden voorgesteld toen we elkaar met een warme omhelzing een gelukkig en gezond nieuwjaar zoenden. We lopen alweer ruim een maand met een boog om elkaar heen en ontmoeten familie, vrienden, buren en collega’s op minstens anderhalve meter afstand. De oude wereld lijkt ver weg en niet snel terug te keren. Wat betekent dit voor jouw leven, je relaties en de verbanden waar je deel van uitmaakt? In deze serie gesprekken gaan we wekelijks in gesprek over wat ons bezighoudt in Coronatijd. Speciaal voor oud, jong en iedereen die de buurtgesprekken rond het Griftpark mist.

Meer lezen en aanmelden

Doelgroep
Senioren
Gewenst resultaat 
In gesprek in Coronatijd
We leven in een heel andere wereld dan we ons hadden voorgesteld toen we elkaar met een warme omhelzing een gelukkig en gezond nieuwjaar zoenden. We lopen alweer ruim een maand met een boog om elkaar heen en ontmoeten familie, vrienden, buren en collega’s op minstens anderhalve meter afstand. De oude wereld lijkt ver weg en niet snel terug te keren. Wat betekent dit voor jouw leven, je relaties en de verbanden waar je deel van uitmaakt? In deze serie gesprekken gaan we wekelijks in gesprek over wat ons bezighoudt in Coronatijd.
Klaar
Illustration
 
Deel dit:
Betrokken organisaties