Aanbod

Bijles & Huiswerkbegleiding

Voortgezet onderwijs, Basisschool, Taalles, Bijles/huiswerkbegeleiding
Illustration

Huiswerkbegeleiding

Volg je onderwijs op het voortgezet onderwijs of MBO-HBO-WO en heb je moeite met het plannen van je studie uren, goed inschatten van wat je wanneer zou moeten doen of heb je gewoon een steuntje in de rug of een stok achter de deur nodig? Dan is het fijn als er iemand over je schouder mee kan kijken die verstand heeft van de vakken én agendabeheer. Je kunt echt baat hebben bij huiswerkbegeleiding wanneer je bijvoorbeeld last hebt van je ADHD. Het kan dan fijn zijn dat je ergens komt waar ook de sfeer en discipline van 'huiswerk maken' hangt. Het zorgt ervoor dat je niet meer kunt uitstellen of passief blijft liggen maar dat je aan je huiswerk wordt gezet. Je stressniveau daalt ook doordat je zelf meer grip krijgt op alles wat je 'moet' doen.
Tijdens de begeleidingsuren ga je gefocust leren, ondersteunen we jou wanneer je iets niet begrijpt en overhoren we de lesstof zodat je met zelfvertrouwen je toets of tentamen in gaat. Beheers je de kennis niet, dan plannen we gelijk in je agenda in waar je nog de nodige aandacht aan mag schenken.

Bijles

Voor het basisonderwijs help ik vaak de kinderen bij het voorbereiden voor de CITO/Eindtoets. Daarnaast kan ik ook ondersteunen bij het vergroten van de Nederlandse woordenschat of om achterstanden in te halen. Lees hier meer over de mogelijkheden. 

Van de middelbare scholieren spreek ik de taal nog, wat ervoor zorgt dat ik goed met ze kan levelen. Ik begrijp de de(motivatie) en we gaan daarin samen opzoek naar de samenwerking. Bekijk hier alle vakken. Daarnaast heb ik ook een studiekeuzetraject waarin we samen op zoek gaan naar de studiemogelijkheden. 

In het hoger onderwijs heb ik ervaring met het helpen bij plannen en daarbij orde brengen in de chaos. Ik hierin ook ervaring met het inhalen van achterstanden. Daarnaast help ik met verslagen en het schrijven van wetenschappelijke artikelen. Lees hier meer over de mogelijkheden. 

 

leeftijd 
vanaf 4 t/m 22 jaar
Illustration
 
Geplaatst op 3 april 2022, 16:11 uur
Deel dit: