Aanbod

Bodyshape in de wijk! 30 augustus starten we weer!

Coaching, Massage, Activiteit/evenement, Yoga/meditatie/mindfullness, Clienten / burgerbelang, Groepsfitness /gym, Sportclub/-vereniging , Alternatieve geneeswijze , Coaching (persoonlijke ontwikkeling) , Gewicht- en voedingsadvies

Op de maandag avond (Scouting gebouw op de kogllaan) en de vrijdagochtend (Hercules, Voordorp) gaan we weer beginnen met Bodyshape!

Een lekkere uitdagende les waar je aan al je spieren werkt. We bewegen op muziek en gebruiken o.a. weerstandsbanden, gewichten en andere materialen. 

Op 30 augustus gaan we weer beginnen met de Bodyshape lessen.

Afhankelijk van de aanmeldingen zullen we op maandag 1 of 2 lessen geven om 19:15 en o.v.b. een extra les om 20:15 dus wil je mee doen? Vraag dan snel naar de beschikbaarheid in verband met het beperkte aantal plekjes! Ook op vrijdagochtend is er een les om 9 uur in de grote sporthal van Hercules.

Uiteraard houden we ons aan de richtlijnen en sporten met gepaste afstand.

Wil jij graag mee doen? Of wil je meer informatie? Stuur dan een email naar info@carenetics.nl bellen kan ook op 06-12130115

Meer informatie over wat Carenetics allemaal doet is te vinden op www.carenetics.nl 

Let's Workout, sport mee op je eigen niveau, laagdrempelig en met een vaste groep. De sportlessen zijn uitdagend en afwiselend! Tevens is Carenetics aangesloten bij de Upas, voor bewegen met korting.

Ook leuk om te lezen zijn mijn blogs over bijvoorbeeld: "waarom water drinken zo belangrijk is" of over adembewustzijn, met oefeningen en audio! Maar ook artikelen over stress en bijnieruitputting of wellicht vindt je een linzensoep recept wel leuk met tips en het gratis Ebook voor een prikkelbare darm! Om naar al mijn blogs te gaan klik je hier.

Sportieve groet,

Kiki Kemp

leeftijd 
vanaf 21 jaar
Illustration
 
Illustration
 
Geplaatst op 13 augustus 2021, 13:30 uur
Deel dit: