Aanbod

Lichaamsgerichte pscyhotherapie, coaching en massage

Massage, Yoga/meditatie/mindfullness, Coaching (persoonlijke ontwikkeling)

Heb je het gevoel 'klem'te zitten? Last van stress of angsten? Of lukt het je steeds maar niet om nieuwe stappen te zetten en merk je dat praten onvoldoende helpt? Veel mensen zijn gebaat bij lichaamsgerichte therapie, coaching en massage. Ik begeleid mensen om zich krachtiger te voelen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.De eerste kennismaking is vrijblijvend en gratis. Je kunt dan ervaren wat ik voor je kan betekenen.

Wat het jou oplevert

Ik werk lichaamsgericht omdat je lichaam hele duidelijke aanknopingspunten biedt waarmee we aan de slag kunnen. Ik help je om op een ander manier te luisteren naar je lichaam: heel concreet in het hier en nu. Dit geeft je inzicht in de manier waarop jouw geschiedenis doorwerkt in je dagelijks llven. Ook ga je ontdekken hoe je dingen anders kunt doen. Van daaruit kun je nieuwe stappen zeten en ga je je krachtig voelen ook in lastge situaties. Ik begeleid mensen individueel waarbij afhankelijk van de vraag de nadruk meer ligt op therapie, coaching of massage.

Op mijn website kun je m eer lezen over mijn werkwijze en hoe mensen de samenwerking ervaren: www.rinievanleeuwen.nl. Heb je interesse en wil je een keer samen bespreken waar ik je bij zou kunnen helpen? Mail of bel me gerust dan maken we een afspraak.  De sessies worden (gedeeltelijk) vergoed via je zorgverzekering als je een aanvullende verzekering hebt.

leeftijd 
vanaf 0 t/m 1 jaar
Illustration
 
Geplaatst op 10 maart 2020, 14:13 uur
Deel dit: