Activiteit

Startbijeenkomst viering Griftpark 25

woensdag 29 mei 2024 , 19:15 - 21:00 uur
Illustration

Het Griftpark viert dit jaar zijn 25e verjaardag! Dit zal het hele jaar door gevierd worden, met als echte feestdag 15 september.

Op 29 mei vindt de startbijeenkomst plaats bij Griftsteede van 19:15 tot 21:00 uur. Daar worden naast een leuke activiteit de plannen voor het feest kort gepresenteerd en besproken met de organisatie en bewoners uit Utrecht. We nodigen je daar graag voor uit. 

Wandeling, presentaties en stands
De avond begint met een inloop tussen 19:15 en 19:30 uur, gevolgd door een leuke (thema)wandeling door het Griftpark als voorproefje van de vele activiteiten die deze zomer zullen plaatsvinden. Vervolgens zijn er korte presentaties waarbij de mensen die een rol spelen in de organisatie en het feest worden voorgesteld. Dit biedt een uitgelezen kans voor omwonenden om kennis te maken met de gezichten achter de festiviteiten en om meer te weten te komen over wat hen te wachten staat.

Na de presentaties is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en om meer informatie te verkrijgen bij verschillende stands en tafels. Hier zullen diverse mensen klaar staan om vragen te beantwoorden en om meer te vertellen over de activiteiten die zullen plaatsvinden in het kader van het 25-jarig jubileum van het Griftpark.

Kortom, het belooft een inspirerende en informatieve avond te worden waarbij de betrokkenheid van de omwonenden centraal staat. Kom jij ook?

Locatie
Griftsteede
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: