Activiteit

ZIMIHC Dirigentencafé

woensdag 7 juni 2023 , 10:00 - 12:00 uur
Illustration

Ben jij dirigent of vocal leader van een koor? Meld je dan aan voor deze editie van het Dirigentencafé.
Speciaal voor koordirigenten in Utrecht en omgeving organiseert ZIMIHC samen met de Dirigentenwerkplaats  een dirigentencafé. Uiteraard zijn ook dirigenten uit andere delen van Nederland van harte welkom. Aanmelden kan hier.

We zien deze bijeenkomst ook als een vervolg op Leading Voices 2022, het evenement waarbij veel dirigenten elkaar in Utrecht ontmoetten. Sinds die tijd is er weer veel veranderd! We zijn benieuwd hoe het met jou en je koor gaat.

Onderwerpen

  • Elkaar leren kennen en weten waar iedereen mee bezig is: wat gaat goed en wat kan beter?
  • Met elkaar nadenken over hoe de koorcultuur in Utrecht versterkt kan worden.
  • Informatie over enkele laagdrempelige subsidie-regelingen

Gemeente Utrecht

Liesbeth van Droffelaar, senior beleidsadviseur Cultuur van de gemeente Utrecht sluit aan bij het gesprek. De gemeente gaat in de zomer aan de slag met de uitvoeringsnota voor Cultuurbeleid (2025-2028) en haalt op verschillende plaatsen input op. Dit is een mooie gelegenheid om ook met elkaar na te denken wat er in Utrecht nog anders en misschien ook beter kan. Het is ook een mooie kans om aan Liesbeth te vragen wat de gemeente Utrecht voor koren en koordirigenten betekent en in de toekomst misschien nog meer kan betekenen.

Praktische informatie

Ruben Timmer van ZIMIHC en Hans Noijens van de Dirigentenwerkplaats Utrecht zijn de gespreksleiders
De bijeenkomst is gratis
Meld je svp aan voor 1 juni! (op het inschrijfformulier hoef je de laatste twee velden, “Muzikale achtergrond” en “Motivatie”, niet in te vullen)
Om 09.45 staat de koffie klaar!

Locatie
ZIMIHC theater Wittevrouwen
Kosten
Gratis
Omschrijving doelgroep 
Dirigenten
Deel dit: