Activiteit

Zwerfafval rapen vanuit Veeartsenij

Maandelijks: Op Vierde maandag , 18:30 - 19:30 uur
Illustration

Plandelen staat voor wandelen en plastic afval rapen om de wijik schoon te houden. Bewoners doen dit op hun eigen moment, samen met buren en in groepjes op een vast moment. Best verslavend om met buren de wijk, straten, pleinen en parken schoon te houden. Vanaf juni starten we een nieuwe groep iedere vierde maandagavond van de maand. Verzamelen om 18:30 uur bij de Paardenkathedraal. Iedereen is welkom! 

Heb je een grijper, handschoenen of vuilniszak nodig? Neem contact op met buurtbel@wijkwijzernoordoost.nl of 06 21 96 9238

Achtergrond

Op de Hallo Wittevrouwen van april vertelt Stans hoe de plandelgroep in het Griftpark is gestart en dat steeds meer mensen zich hierbij aansluiten. Peter wil ook wel plandelen maar is op dinsdagmiddag aan het werk. Daarom hebben Peter, Akke en Stans nu een moment in het begin van de avond geprikt om samen afval te rapen! Van 18:30-19:30 uur zodat je 's avonds ook nog wat anders kunt doen. Een fijne manier om buren te ontmoeten, lekker te bewegen en iets nuttigs te doen voor onze wijk! 

Locatie
Theater De Paardenkathedraal
start / einde
Gestart op ma 19 juni 2023. Beëindigd ma 23 oktober 2023
Illustration
 
Deel dit: