Activiteit

Pijn, iets doen of laten?

maandag 15 mei 2023 , 19:30 - 21:30 uur
Illustration

Pijn, fysiek of mentaal. Wat is dat voor jou en hoe ga je daarmee om? Wat geeft jou kracht om met pijn en ongemak om te gaan? Accepteer jij het of vecht je er tegen? Wat of wie heb je nodig als jij pijn lijdt? Is er voor jou een grens in wat je wil aanvaarden? Beslis je hier zelf over, of samen met jouw naasten? We gaan er samen over in dialoog. Iedereen is van harte welkom. Meedoen is gratis. Meld je hier aan.

Ontdek meer thema’s
Deze dialoog is onderdeel van een reeks van gesprekken op verschillende plekken in de stad over thema’s rondom het levenseinde. Zo zijn er ook thema’s over keuzes maken, afscheid nemen en hoe je eigenlijk kunt praten over de dood. Lees meer over de hele reeks

Hoe werkt een dialoog?
In een dialoog ga je met zo’n 6 tot 8 mensen in gesprek over een thema. Dit gesprek wordt begeleid door een dialoogbegeleider. Je doorloopt in dit gesprek verschillende fases. We maken kennis met elkaar en met het thema. Vervolgens delen we ervaringen, dromen en onderzoeken we wat er nodig is om jouw droom een stapje dichterbij te brengen. Tijdens een dialoog luisteren we echt naar elkaar. We zoeken ernaar om elkaar te begrijpen, niet te overtuigen.  Je spreekt voor jezelf, denkt niet voor een ander en geeft geen advies. Zo kom je tot nieuwe inzichten en inspireer je elkaar. Als je door de bril van 8 anderen hebt gekeken ga je als rijker mens naar huis.

Locatie
Grytte Maliebaan 45
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Documenten
Deel dit: