Activiteit

Samen zwerfafval rapen, nuttig & leuk (startpunt Griftpark)

Maandelijks: Op Tweede dinsdag , 14:00 - 16:00 uur
Illustration

Plandelen staat voor wandelen en plastic afval rapen. Veel wijkgenoten doen dit op hun eigen moment, in hun eigen straat, buurt. Een keer per maand doen we dit samen in het Griftpark. Met aansluitend iets leuks als  beloning. Een initiatief van Trudy en Stans waar inmiddels meer bewoners bij zijn aangesloten. We verzamelen om 14 uur in het Griftpark, ingang Peter's Bistro aan de Blauwkapelse weg. Iedereen raapt op eigen tempo, is welkom om aan te sluiten, mee te doen. Samen met buren maken en houden we zo de wijk, straten, pleinen en parken schoon. 

Over de plandelgroep

Trudy & Stans hebben elkaar gevonden in de Werkplaats buurtbel en zijn 14 februari van start gegaan. Een inspirerende start die smaakt naar meer!. Stans vindt het jammer en ergerlijk dat er veel troep blijft liggen en wil hier iets aan doen. Trudy plandelt (wandelen en plastic zwerfafval oprapen) ook in de omgeving van het Lucasbolwerk en de Voorveldse polder. Ook Frank, Monique, Ineke en Vicky hebben de plandelgroep ontdekt en doen mee. Wil je ook aansluiten? Je bent van harte welkom! Een fijne manier om buren te ontmoeten, lekker te bewegen en iets nuttigs te doen voor onze wijk! 

Meedoen?

Wil je aansluiten? Van harte welkom! Heb je een raapstok, handschoenen of zak nodig? Mail, app of bel 06 21969238 of buurtbel@wijkwijzernoordoost.nl

Locatie
Griftpark
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
Iedereen die kan wandelen, lopen en afval rapen, met of zonder stok en handschoen.
start / einde
Gestart op di 14 februari 2023. Eindigt vr 26 juli 2024

Deel dit:
1 reactie

Henk Hendriks

ma 12 juni 2023 12:27
Hi Trudy, ik kom morgen graag even naar plandelen. kennismaken als coordinator en een foto maken voor de communicatie. ik ga iets eerder weg.
Locatie
Aanbieder
Geplaatst door
Is onderdeel van project
Toekomstige data voor deze activiteit
dinsdag 14 mei 2024
dinsdag 11 jun 2024
dinsdag 9 jul 2024