Activiteit

Wijkbijeenkomst Sint Maarten Parade 2022 – ZIMIHC theater Wittevrouwen

maandag 30 mei 2022 , 20:00 - 22:00 uur
Illustration

Maarten Parade 2022 – ZIMIHC theater Wittevrouwen

Sint Maarten wordt dit jaar groots gevierd: met álle wijken in Utrecht. De spectaculaire parade vindt plaats op vrijdagavond 11 november en wordt de grote afsluiting van de 900ste verjaardag van Utrecht als stad.
De Sint Maarten Parade bestaat uit mooie sculpturen, licht, beeld, muziek en performance.In het weekend voorafgaand aan de parade is er een feestelijk Sint Maarten vuur met lokaal programma. Iedereen mag meedoen: of je nu helpt met het bouwen van een sculptuur, lampionnen maakt met de klas, als muzikant of act meeloopt in de parade.

Hoe dit allemaal in z’n werk gaat, en hoe de parade eruit komt te zien, bespreken we tijdens de wijkbijeenkomst. Kom je ook?

De wijkbijeenkomsten
Op deze wijkbijeenkomsten komen alle organisaties en individuen bij elkaar die deel willen nemen aan de Sint Maarten Parade. Deze organisaties en individuen vormen samen de wijkcoalitie. Tijdens deze eerste wijkbijeenkomst maken leden van de wijkcoalitie met elkaar kennis, verkennen samen het historische thema dat bij deze wijk hoort en stemmen concreet af wie welke rol zal hebben in de feestelijke voorbereiding naar en tijdens de Sint Maarten Parade.

Wees welkom!

Contact & aanmelden
Voor aanmelden en vragen, mail de wijkproducenten Rachella en/of Eva:
rachella@sharingartssociety.com
eva@sharingartssociety.com

https://www.sintmaartenparade.nl/

 

 

Locatie
ZIMIHC theater Wittevrouwen
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
Op deze wijkbijeenkomsten komen alle organisaties en individuen bij elkaar die deel willen nemen aan de Sint Maarten Parade. Deze organisaties en individuen vormen samen de wijkcoalitie.
Deel dit: